Belangrijk bij een hypotheekadvies is dat dit advies volledig onafhankelijk is. Dat wil zeggen dat uw adviseur niet gebonden is aan een bank of hypotheekketen. Deze instellingen hebben eigen producten of zelf ontwikkelde producten waardoor zijn niet onafhankelijk zijn.

Al meer dan 25 jaar is Bureau van de Wiel volledig onafhankelijk werkzaam op het gebied van hypotheekadvies. Wij berekenen uw mogelijkheden aan de hand van uw totale financiële situatie en houden dan rekening met uw inkomenssituatie (nu en in de toekomst), eventuele lopende leningen en de mogelijk beschikbare eigen middelen. Uiteraard is het daarbij van groot belang dat uw hypotheek voor u betaalbaar is. Dat dit per persoon verschillend is, moge duidelijk zijn. Daarom is het uitwerken en bespreken van uw eigen situatie zo belangrijk.

Een open en eerlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met een onafhankelijk berekeningsprogramma waarin de tarieven van de meeste hypotheekverstrekkers zijn opgenomen en dagelijks worden ge-update.

Desgewenst bieden wij ook de eventuele koopbegeleiding aan wanneer u een passende woning op het oog heeft.

Dus voor een hypotheekadvies wanneer u een huis wilt gaan kopen of wanneer u uw huidige hypotheek wilt laten toetsen c.q. oversluiten, bent u bij ons aan het juiste adres. (met name het oversluiten van hypotheken op basis van beleggingspolissen naar de gegarandeerde bankspaarvorm kan u veel zekerheid bieden!)